• Студентські та учнівські квитки державного зразка

    Студентські та учнівські квитки державного зразка

    З 2001 року всі навчальні заклади в Україні зобов'язані видавати студентські та учнівські квитки єдиного державного зразка, виготовлені на основі фотокомпютерной технології, вид і технологія виготовлення затверджені Міністерством освіти і науки України.
  • Документи про освіту

    Документи про освіту

    Харківський регіональний Центр "Студсервіс" з 2003 року надає інформаційні послуги з формування баз даних учнів і випускників навчальних закладів Харківської області всіх видів підпорядкування і власності, а також всіх рівнів акредитації і забезпечує навчальні заклади Харківської області України документами про освіту, студентськими, учнівськими квитками державного зразка згідно законодавства України.
  • Сучасні технології в освіті

    Сучасні технології в освіті

    Харківський регіональний центр "Студсервіс" з 2007 року є ліцензіатом по впровадженню Автоматизованої системи керування вищим навчальним закладом АСК "ВНЗ" і Автоматизованої системи "Школа"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Про оновлення сертифікатів інфраструктури ЦСК ДП "Інфоресурс" 22 березня 2018 року

У зв'язку із закінченням терміну дії кореневого сертифікату та сертифікатів служб ЦСК 22 березня 2018 року буде здійснено оновлення сертифікатів інфраструктури ЦСК ДП "Інфоресурс".

На сайті ДП «Інфоресурс» розміщені «Методичні рекомендації по налаштуванню спеціального програмного забезпечення у зв’язку з плановою заміною сертифікатів (березень 2018 р.)» (Завантаження/Єдина державна електронна база з питань освіти/Інструкції/Інструкції Клієнта захисту (https://www.inforesurs.gov.ua/inst-client.html) або у МАПІ САЙТУ: п.6.1.3.2 Інструкції Клієнта захисту).

Для автоматичного оновлення сертифікатів пропонуємо завчасно скористатись ВАРІАНТОМ № 1, вказаним у Методичних рекомендаціях.
Звертаємо увагу, що на час оновлення доступ до ЄДЕБО буде тимчасово відсутній з 16.00 до 18.00 22 березня 2018 року.

 

© 2016 Регіональний центр "Студсервіс"