Громадське обговорення в МОН України

Повідомляємо про продовження терміну прийняття зауважень і пропозицій до проекту регуляторного акта – проекту наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 10 грудня 2003 року № 811»

На офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України (www.mon.gov.ua) в підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Діяльність» розміщено проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 10 грудня 2003 року № 811» (далі – проект).

Термін приймання зауважень і пропозицій до проекту вищевказаного проекту продовжено до 23.03.2016.

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, а також їх об’єднань до вказаного проекту можна надсилати на адресу розробника: поштову – проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135, Міністерство освіти і науки України, електронну адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., а також поштову – вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, Державна регуляторна служба України, електронну адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..



Продовжено термін прийняття зауважень  і пропозицій до проекту регуляторного акта – проекту наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 10 грудня 2003 року № 811»

Термін приймання зауважень і пропозицій до проекту вищевказаного проекту продовжено до 11.03.2016.

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, а також їх об’єднань до вказаного проекту можна надсилати на адресу розробника: поштову – проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135, Міністерство освіти і науки України, електронну адресу –Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., а також поштову – вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, Державна регуляторна служба України, електронну адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..



Проект наказу «Про затвердження Положення про студентські (учнівські) квитки державного зразка»

На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України – www.mon.gov.ua проекту наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про студентські (учнівські) квитки державного зразка» з метою отримання зауважень та пропозицій.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту надсилати на адресу Міністерства освіти і науки України:

поштову – пр.  Перемоги, 10, м. Київ, 01135; електронну - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,

а також на адресу Державної регуляторної служби України:

поштову – вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011; електронну - inform@dkrр.gov.ua

Зауваження і пропозиції приймаються до 09.03.2016 року.