Вимоги до заяв на студентські квитки.

До уваги осіб, відповідальних за надання інформації для виготовлення студентських квитків!

Зовнішній вигляд фотографій, що надаються вищими навчальними закладами для виготовлення студентських квитків

Звертаємо увагу на вимоги щодо зовнішнього вигляду фотографій, які надаються вищими навчальними закладами для виготовлення студентських квитків.

З метою запобігання затримок у виготовленні студентських квитків просимо суворо дотримуватися наступних вимог до фотографій, що надаються для виготовлення студентських квитків:

1. Розмір фотографії – 21 х 27 мм, зображення растрове (*.jpg) з роздільною здатністю 300 dpi, без компресії, кольоровий профіль – sRGB, вбудований; максимальний розмір файлу — 100k. Рекомендований розмір фотографії 300х375 px. Або будь який інший, зручний для вас і допустимий в ЕДЄБО, за умови, що співвідношення сторін 4х5.

2. Фотографія повинна бути актуальною (зробленою протягом останніх 6 місяців), чорно-білою або кольоровою, з білим чи світлим заднім фоном. Фотографії з темним або візерунчатим фоном не приймаються.

3. Зображення повинно бути якісним — без подряпин та пошкоджень

Просимо звернути увагу та забезпечити відповідність фотографій вказаним вимогам при експорті цих фотографій з інших систем обліку абітурієнтів, учнів та студентів (ЄДЕБО, тощо).

За наявності програмного забезпечення Education, прохання надсилати файли сформовані в Education.

З метою запобігання затримок у виготовленні студентських квитків просимо надсилати саме ті архіви, які ви отримали з ЄДЕБО. Не потрібно нічого розпаковувати чи видаляти.

Якщо Ви надсилаєте файли отримані з ЄДЕБО, у відповідь ви отримаєте PDFфайл з підтвердженням замовлення на виготовлення студентських квитків. Ви повинні його роздрукувати та підписати у двох екземплярах. Якщо Ви надсилаєте файли отримані з Education можна роздрукувати Підтвердження самостійно(Дані - Пакети - Контроль проходження пакетів, обираєте потрібний пакет, Пакети - Друкувати заявки на студентські квитки(УВАГА! У підтвердженні повинні бути вказані групи та кількість студентів у групі, а не прізвища студентів)). Тільки після того, як Ви принесете підписані Підтвердження, почнеться виготовлення студентських квитків.

Завантажити окремо “Роз’яснення щодо замовлення СТУДЕНТСЬКИХ (УЧНІВСЬКИХ) КВИТКІВ”