27 червня за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич відбудеться прес-конференція на тему: «Вступна кампанія-2017»

27 червня за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич відбудеться прес-конференція на тему: «Вступна кампанія-2017»

У вівторок, 27 червня 2017 року, Міністр освіти і науки Лілія Гриневич розповість про новації та особливості вступної кампанії 2017, про графік та процедури, за якими відбуватиметься цьогорічний вступ, про пільги та роботу консультаційної гарячої лінії. Міністр також презентує інструкцію для абітурієнтів, як заповнювати дані в електронному кабінеті вступника.

У прес-конференції також візьмуть участь:

Юрій Рашкевич, заступник Міністра освіти і науки України;

Олег Шаров, директор департаменту вищої освіти МОН:

Оксана Бєлік, директор ДП «Інфоресурс».

Початок заходу: о 10:30.

Місце проведення: БУДИНОК УРЯДУ, вул. Грушевського, 12/2;  6 поверх, 1-й під’їзд. Вхід за паспортами та редакційними посвідченнями.

Акредитація ЗМІ здійснюється до 8:30 27 червня зател.: 481-32-62 та e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Разом із акредитацією просимо надсилати  адресу електронної пошти – за результатами заходу на неї буде надіслано актуальну інформацію та інфографіку.