ДП «Інфоресурс» зекономило понад 400 тисяч гривень на закупівлі послуг з розробки програмного забезпечення для ЄДЕБО

ДП «Інфоресурс» зекономило понад 400 тисяч гривень на закупівлі послуг з розробки програмного забезпечення для ЄДЕБО

6 березня відбувся електронний аукціон за процедурою відкритих торгів на закупівлю послуг з розробки програмного забезпечення для роботи Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО). Його переможцем визначено ПАТ «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій» та акцептовано його пропозицію з ціною 8, 930млн гривень. Така вартість послуг є нижчою від очікуваної і дозволить зекономити 403,235тис грн державних коштів.

 

Найближчим часом замовник послуг – ДП «Інфоресурс» – укладе з переможцем договір на надання послуг з розробки програмного забезпечення, умовами якого буде передбачено:

- усі майнові, зокрема виключні, права інтелектуальної власності на розроблене програмне забезпечення з моменту його створення належатимуть державі в особі ДП «Інфоресурс»;

- граничний термін розробки програмного забезпечення – до 22 травня 2017 року;

- технічна підтримка виконавцем розробленого програмного забезпечення – протягом одного року з моменту його приймання-передачі;

- оплата послуг з розробки програмного забезпечення здійснюватиметься щоквартально рівними частинами протягом двох років і розпочинатиметься у серпні 2017 року.