Міністерство освіти і науки України реалізує програму із створення мережі сучасних навчально-практичних центрів на базі ПТНЗ по всій Україні

Міністерство освіти і науки України реалізує програму із створення мережі сучасних  навчально-практичних центрів на базі ПТНЗ по всій Україні 02-03 листопада 2016 року відбувся Всеукраїнський семінар «Впровадження сучасних будівельних технологій і матеріалів у навчальний процес професійно-технічних навчальних закладів для підготовки кваліфікованих робітників», організатором якого виступили Міністерством освіти і науки України та ТзОВ «Снєжка-Україна». Захід відбувався на базі ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова».

 В рамках семінару було презентовано програму співпраці між департаментом професійної освіти МОН України та ТзОВ «Снєжка-Україна», зокрема підписано Меморандум про співробітництво щодо підготовки кваліфікованих робітників для будівельної галузі.

 Учасники семінару також ознайомилися з матеріально-технічною базою Навчально-практичного центру «Снєжка», який створено в ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова», ознайомитися з роботою підприємства ТзОВ «Снєжка-Україна»           (м. Яворів) та новітніми технологіями, що застосовуються у виробництві лакофарбових виробах Групи компаній «Sniezka».

 Учасники заходу обмінялися досвідом роботи з організації діяльності навчально-практичних центрів, що діють на базі професійно-технічних навчальних закладів. Вже впродовж трьох років ТзОВ «Снєжка-Україна» співпрацює з професійно-технічними навчальними закладами України. На базі ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури» також відкрито Навчально-практичний центр «Снєжка».

 Довідково. В роботі семінару взяли участь: Павло Хобзей - заступник Міністра освіти і науки України; Микола Кучинський - директор департаменту професійної освіти МОН України; Любомира Мандзій - директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації; Сергій Коваленко - начальник відділу взаємодії з соціальними партнерами та виробництвом департаменту професійної освіти МОН України; Леся Васюта - начальник відділу освіти Галицького району міста Львів; Марек Павлусь - генеральний директор, Оксана Кукурудз - директор з маркетингу, Орест Журахівський - начальник відділу професійних навчань та технічних консультацій ТзОВ «Снєжка-Україна»; директори (заступники директорів) департаментів освіти і науки обласних державних адміністрацій, регіональних навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти, представники професійно-технічних навчальних закладів з різних областей України, роботодавці. 

Посилання